en
Change language:
  • rusРусский
  • enEnglish
Select category
Nicosia

Εργαστηριακές και πιλοτικές δοκιμές εξοπλισμού επεξεργασίας νερού και φιλτραρίσματος υγρών

Εργαστηριακές και πιλοτικές δοκιμές εξοπλισμού επεξεργασίας νερού και φιλτραρίσματος υγρών
1 / 2
Εργαστηριακές και πιλοτικές δοκιμές εξοπλισμού επεξεργασίας νερού και φιλτραρίσματος υγρών - photo 1 Εργαστηριακές και πιλοτικές δοκιμές εξοπλισμού επεξεργασίας νερού και φιλτραρίσματος υγρών - photo 2
Renewed: 9 June 2025, 22:48 ID: 1715104
Price on request
Flagma member since May 24, 2017
Михальченко Людмила Викторовна
Михальченко Людмила Викторовна
руководитель

Description

Η εταιρεία Litech Aqua βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των καινοτομιών και των καλύτερων τεχνολογιών φιλτραρίσματος νερού και υγρών μέσων. Η εταιρεία μας ερευνά ενεργά τις προηγμένες τεχνολογίες που αναπτύσσονται εδώ και τώρα.

Οι κύριες τεχνολογίες περιλαμβάνουν:
- Κριτήρια φίλτρα: μηχανικό φιλτράρισμα, αφομοίωση, ιονική ανταλλαγή.
- Τεχνολογίες μεμβράνης: αντίστροφη όσμωση, μικροφιλτράρισμα (διάφορες λειτουργικές και λειτουργικές μορφές), υπερφιλτράρισμα, νανοφιλτράρισμα.
- Ηλεκτρομεμβρανικές τεχνολογίες: ηλεκτροδιήλιση, ηλεκτρολυτική, ηλεκτροδεσίονιση.

Η επιτυχής και οικονομικά επωφελής επίλυση του προβλήματος εξαρτάται από τη σωστή επιλογή της τεχνολογίας. Σε περίπτωση που πρόκειται για συγκεκριμένα υγρά, η επιτυχής επίλυση εξαρτάται κυρίως από τη σωστή επιλογή των λειτουργικών τρόπων του εξοπλισμού και την επιλογή συγκεκριμένων αντιδραγών, εάν προβλέπεται από την τεχνολογία.

Οι ειδικοί της εταιρείας Litech Aqua προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα εργαστηριακών και πιλοτικών δοκιμών που πραγματοποιούνται απευθείας στα δείγματα που παρέχονται από τον πελάτη μας. Ο πελάτης μας μπορεί να αξιολογήσει τα αποτελέσματα χωρίς να βασίζεται σε θεωρητικές προβλέψεις και υποθέσεις, αλλά βάσει των αποτελεσμάτων πρακτικής εργαστηριακής έρευνας.

Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της προσέγγισης είναι ότι οι πελάτες μας μπορούν να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα πριν αγοράσουν τον εξοπλισμό και να κάνουν ακριβή υπολογισμό της οικονομίας της διαδικασίας, ακόμη και εάν το προϊόν είναι μοναδικό.

The owner of the ad has the most up-to-date information.
Works by Flagma since May 24, 2017
Михальченко Людмила Викторовна
Михальченко Людмила Викторовна
руководитель
See more ads in the category Laboratory analysis, other
Contacts
Representative
Михальченко Людмила Викторовна
Михальченко Людмила Викторовна
Руководитель
Contacts
Say, that you found an ad on Flagma
Safety rules: Do not agree to prepayment if you are not sure about the reliability of the user.
Write a message
Litech Aqua, ООО Михальченко Людмила Викторовна, Руководитель
Εργαστηριακές και πιλοτικές δοκιμές εξοπλισμού επεξεργασίας νερού και φιλτραρίσματος υγρών
Price on request ID: 1715104
Select category
×